Будиночки та альтанки на березі озера

Будиночки та альтанки на березі озера

Над озером розташовані 4 будиночки та невеликий готельний комплекс з неймовірними видами на озеро.

Будиночок 1 на 9 спальних місць
Даний будиночок знаходиться на протилежному боці озера. Він має два поверхи з окремими входами і повністю дерев'яний. В будиночку створено всі умови, для довгого перебування. Перший поверх: двоспальне ліжко, односпальне ліжко, санвузол із душовою кабінкою, холодильник, телевізор. Другий поверх: дві кімнати на 5-6 спальних місць, санвузол із душовою кабінкою, телевізор. Біля будиночка є альтанка і мангальна зона.

Будиночок 2 на 10 спальних місць.
Даний будиночок знаходиться на протилежному боці озера. Він має два поверхи з окремими входами і повністю дерев'яний. В будиночку створено всі умови, для довгого перебування. Перший поверх: дві кімнати із двоспальними ліжками, санвузол із душовою кабінкою, холодильник. Другий поверх: дві кімнати із двоспальними ліжками, санвузол із душовою кабінкою. Будиночок має терасу з виходом на озеро, а поруч - альтанка і мангальна зона.

Будиночок 3 на 12 спальних місць
Даний будиночок має два поверхи з окремими входами і повністю дерев'яний. В будиночку створено всі умови, для довгого перебування. Два поверхи, 12 дорослих спальних місць + 2 дитячі спальні місця, 4 спальні, дві вітальні з кухнею, два санвузла, телевізори, холодильники, посуд. Є тераса з виходом на озеро, мангальна зона та альтанка.

Будинок 4 з сауною на 8 осіб
Дві спальні, дві чотиримісні кімнати (8 спальних місць), 2 санвузла, кухня, телевізор, холодильник, посуд. Мангал біля тераси, яка виходить на озеро. Даний будиночок знаходиться на початку озера. Він має два поверхи з окремими входами і повністю дерев'яний. В будиночку створено всі умови, для довгого перебування. Перший поверх: сауна з великою вітальнею, яка замовляється та оплачується окремо. В сауні створено всі умови для комфортного перебування навіть для досить великих компаній. Другий поверх: дві просторі кімнати із двоспальними ліжками, кухня зі всім необхідним, санвузол із душовою кабінкою. Сауна 300 грн за годину (при замовленні від 5 годин, по 200грн./година).

Готельний комплекс .
Комплекс двоярусний – на першому поверсі відкрита тераса, а на другому- 5 номерів (від 4 до 6 осіб). В номерах є: просторі кімнати, санвузол із душовою кабінкою. В 3 номерах є балкон з виходом на озером.
Пропонуємо сніданки або комплексне харчування (на вибір).
Є можливість проведення виїзних конференцій та групових заїздів.